< All Topics

Hvordan foregår det at købe en billet?

Vores salgsplatform er bygget til at guide dig gennem hele processen – det er faktisk ret nemt og tager kun et minut.

• Trin 1: Vælg det lotteri, du ønsker at deltage i Vælg dine numre
  • Trin 2: Vælg dine numre (eller lad funktionen med generatoren af tilfældige numre foretage et “hurtigvalg” for dig)
  • Trin 3: Læg billetten i din indkøbskurv (du kan tilføje flere billetter til andre lotterier til din bestilling, hvis du ønsker det)
  • Trin 4: Klik på indkøbskurven for at tjekke ud
  • Trin 5: Hvis du ikke har registreret en konto hos os, skal du gøre det nu.
  • Trin 6: Glem ikke at aktivere din konto – find bekræftelsesmailen i din indbakke, og klik på bekræftelseslinket. Hvis du ikke kan finde den, skal du tjekke din spam-boks!
  • Trin 7: Når du er logget ind, kan du nu vælge en metode til at betale online

Når du har sendt din billetbestilling, kan du allerede se billetterne og de numre, du har valgt, i området “Mine billetter” på din konto. Herefter vil vores agent købe billetterne for dig og derefter scanne dem. Scanningen af billetterne vil derefter blive uploadet til din konto. Denne proces kan tage op til 24 timer, afhængigt af hvornår du har bestilt den, og hvor stor efterspørgslen er.

Når lodtrækningen er blevet foretaget, og de officielle resultater er blevet bekræftet, kan du igen tjekke din kontos område “Min billet”. De af dine numre, der matcher trækningsresultatet, vil nu blive farvemærket, hvilket gør det nemt for dig at kontrollere, om du har vundet.

Hvis du ikke ønsker at foretage en betaling hver gang du køber en billet, har du også mulighed for at indbetale nogle penge først. På den måde kan du nemt betale din senere billetbestilling med din wallet-saldo. Hver gang du gennemfører en bestilling, vil platformen kontrollere din saldo og bruge disse midler til at betale billetten først.

Hvis din walletsaldo ikke fuldt ud dækker beløbet i den nye ordre, skal du først fylde din konto op med et indskud og derefter betale med den nye saldo. Desværre er dette noget, som de betalingstjenesteudbydere, der behandler kreditkort, tvinger os til at gøre.

Eksempel: Du har 9,00 EUR på din saldo, og du ønsker at bestille billetter til 29,00 EUR. Du skal først indbetale 20,00 EUR og derefter bruge den nye saldo til at betale for bestillingen.

Table of Contents