Hur fungerar det att köpa en biljett?

Vår försäljningsplattform är byggd för att guida dig genom hela processen – det är faktiskt ganska enkelt och tar bara en minut.

• Steg 1: Välj det lotteri du vill delta i välj dina nummer
  • Steg 2: Välj dina nummer (eller låt slumptalsgeneratorn göra ett “snabbval” åt dig).
  • Steg 3: Lägg lotten i din varukorg (du kan lägga till fler lotter för andra lotterier i din beställning om du vill).
  • Steg 4: Klicka på kundvagnen för att betala.
  • Steg 5: Om du inte har registrerat ett konto hos oss måste du göra det nu.
  • Steg 6: Glöm inte att aktivera ditt konto – leta upp verifieringsmeddelandet i din inkorg och klicka på verifieringslänken. Om du inte kan hitta det, kontrollera din skräppostlåda!
  • Steg 7: När du är inloggad kan du nu välja en metod för att betala online.

När du har skickat din biljettbeställning kan du redan se biljetterna och de nummer du valt i området “Mina biljetter” på ditt konto. Därefter kommer vår agent att köpa biljetterna åt dig och sedan skanna dem. Biljettskanningen kommer sedan att laddas upp till ditt konto. Den här processen kan ta upp till 24 timmar, beroende på när du beställde den och hur stor efterfrågan är.

När dragningen har genomförts och de officiella resultaten har bekräftats kan du kontrollera ditt kontos område “Min biljett” igen. De av dina nummer som matchar dragningsresultatet kommer nu att vara färgkodade, vilket gör det enkelt för dig att kontrollera om du har vunnit.

Om du inte vill göra en betalning varje gång du köper en lott har du också möjlighet att sätta in lite pengar först. På så sätt kan du enkelt betala din senare biljettbeställning med hjälp av ditt plånbokssaldo. Varje gång du slutför en beställning kontrollerar plattformen ditt saldo och använder dessa medel för att betala biljetten först.

Om ditt plånbokssaldo inte helt täcker beloppet i den nya beställningen måste du först fylla på ditt konto med en insättning och sedan betala med det nya saldot. Tyvärr är detta något som de betaltjänstleverantörer som behandlar kreditkort tvingar oss att göra.

Exempel: Du har 9,00 euro på ditt saldo och vill beställa biljetter för 29,00 euro. Du måste först sätta in 20,00 euro och sedan använda det nya saldot för att betala beställningen.