< All Topics

Jeg har registreret mig på Simbalotto.com, men jeg kan ikke logge ind – det ser ud til, at min konto ikke er aktiv?

Når du har registreret dig hos os, skal du først aktivere din konto. Vi har sendt dig en e-mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte din konto, før du kan logge ind.

Meget ofte ender denne e-mail i din “spam”- eller “ukendt”-mappe. Tjek venligst disse mapper, og marker e-mailen som “Ikke spam”. Sørg for, at din e-mail-udbyder anerkender Simbalotto.com som en pålidelig afsender. Gå ikke glip af vigtige fremtidige meddelelser, som f.eks. meddelelser om gevinster eller kampagner om kampagner.

Klik her for at finde ud af, hvordan du whitelister e-mails fra et domæne.

Table of Contents