< All Topics

Min kreditkorttransaktion mislykkedes eller blev afvist. Hvorfor skete det, og hvad kan jeg gøre?

1. Først skal du sikre dig, at du har indtastet det korrekte kortnummer, og at udløbsdatoen og CVV-koden stemmer overens med oplysningerne på bagsiden af dit kreditkort.
  2. Du skal også vide, at minimumsbeløbet for betaling med kreditkort er 2 €.
  3. Vi bruger eksterne tjenesteudbydere, såkaldte kreditkortbetalingsformidlere. Disse behandlere vil undertiden afvise et kreditkort på baggrund af deres risikovurdering. Det er også muligt, at dit land eller din bank er blevet sortlistet af processoren på grund af tidligere forsøg på svindel.
  4. Vi gør vores bedste for at vælge kreditkortprocessorer, der har en høj godkendelsesprocent. Men vi kan ikke garantere, at alle kort vil blive godkendt.
  5. Der er flere muligheder for betaling med kreditkort på vores websted, så hvis den første mulighed ikke fungerer for dig, så prøv en af de andre.
  6. Hvis ingen af kreditkortmulighederne fungerer for dig, skal du prøve en alternativ metode som f.eks. kryptobetaling.
  7. Her er nogle af de hyppigste årsager til, at din kortbetaling kan være blevet afvist:
  8. Du har brugt et kort, der ikke er et Visa eller Mastercard
  9. Du er logget ind fra et andet land end det land, hvor kortet blev udstedt. Du kan afhjælpe dette ved at bruge en VPN (Virtual Private Network). En VPN kan “simulere” en IP-adresse fra et andet land. Opera-browseren har en indbygget, gratis VPN.
  10. Det land, hvor dit kort blev udstedt, blev sortlistet af betalingsformidleren.
  11. Hvis ingen af ovenstående hjælper, er der altid Bitcoin-muligheden, som fungerer for næsten alle vores kunder. Kunder fra nogle lande som f.eks. Iran skal muligvis stadig bruge en VPN for at bruge kryptometoden.
  12. Overvej at oprette en Bitcoin-tegnebog, den kan også være nyttig til mange andre formål.
Table of Contents