< All Topics

Rekisteröidyin Simbalotto.com-sivustolle, mutta en voi kirjautua sisään – näyttää siltä, että tilini ei ole aktiivinen?

Kun olet rekisteröitynyt meille, sinun on ensin aktivoitava tilisi. Olemme lähettäneet sinulle sähköpostiviestin, jossa on linkki, jota klikkaamalla sinun on vahvistettava tilisi, ennen kuin voit kirjautua sisään.

Hyvin usein tämä sähköposti päätyy roskaposti- tai tuntemattomuuskansioon. Tarkista nämä kansiot ja merkitse sähköposti “Ei roskapostia”. Varmista, että sähköpostipalveluntarjoajasi tunnistaa Simbalotto.comin luotettavaksi lähettäjäksi. Älä jää paitsi tärkeistä tulevista viesteistä, kuten voittoilmoituksista tai kampanjoista.

Jos haluat tietää, miten verkkotunnuksen sähköpostiviestejä voi merkitä valkoiselle listalle, klikkaa tästä.

Table of Contents