< All Topics

Olen unohtanut salasanani

Jos et muista salasanaasi, voit helposti luoda uuden salasanan. Sivulla, jossa kirjaudut sisään, on linkki, jossa lukee: “Unohdin salasanani”. Napsauta sitä, niin saat sähköpostiviestin, jossa on linkki uuden salasanan määrittämiseen.

Jos et löydä sähköpostia saapuneista sähköpostilaatikoistasi, se voi olla roskapostikansiossa. Lisää Simbalotto.com luotetuksi sähköpostin lähettäjäksi sähköpostipalvelussasi. Näin varmistat, että tulevat viestit, kuten ilmoitukset voitoista, eivät katoa. Tarkista tältä sivulta, miten voit lisätä sähköpostit valkoiselle listalle osoitteesta simbalotto.com.

Table of Contents