Jag har registrerat mig på Simbalotto.com, men jag kan inte logga in – det verkar som om mitt konto inte är aktivt?

När du har registrerat dig hos oss måste du först aktivera ditt konto. Vi har skickat dig ett e-postmeddelande med en länk som du måste klicka på för att verifiera ditt konto innan du kan logga in.

Mycket ofta hamnar detta e-postmeddelande i din mapp för “skräppost” eller “okänd”. Kontrollera dessa mappar och markera e-postmeddelandet som “Inte skräppost”. Se till att din e-postleverantör erkänner Simbalotto.com som en pålitlig avsändare. Missa inte viktiga framtida meddelanden, som vinstmeddelanden eller kampanjer.

För att ta reda på hur man sätter e-post från en domän på vitlista, klicka här.