Jag har glömt mitt lösenord

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du enkelt skapa ett nytt. På sidan där du loggar in finns en länk som lyder: “Glömt mitt lösenord”. Klicka på den så får du ett e-postmeddelande med en länk där du kan ange ett nytt lösenord.

Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg kan det ligga i din skräppostmapp. Lägg till Simbalotto.com som en betrodd avsändare i din e-posttjänst. Se till att framtida meddelanden, till exempel meddelanden om vinster, inte går förlorade. Titta på den här sidan för att ta reda på hur du sätter e-postmeddelanden från simbalotto.com på en vitlista.