Jag har vunnit något, vad händer härnäst?

När du vinner ett belopp på upp till 2 500 euro krediteras vinsten omedelbart till din Simbalotto-plånbok (ditt användarkontosaldo). Du kan sedan bestämma dig för att ta ut beloppet helt eller delvis. Eventuella medel som finns kvar på ditt konto kan användas för att köpa nya biljetter.

När du vinner ett belopp på mer än 2 500 euro kommer vårt supportteam att kontakta dig via e-post. Vi kommer att skicka dig en skadeanmälningsblankett som du måste fylla i. Du måste också förse oss med en skanning av en ID-handling, och du måste välja mellan att få en check eller en banköverföring. Dessa dokument kommer att vidarebefordras till lotteriföretaget av oss, och betalningen kommer sedan direkt från lotterikommissionen.

Men om du föredrar det alternativet kan du också välja att hämta din vinstlott på den plats i lotteriets land där våra ombud har förvarat den säkert, och sedan hämta ut din vinst personligen hos själva lotterikommissionen.