Min kreditkortstransaktion misslyckades eller avvisades. Varför hände det och vad kan jag göra?

1. Kontrollera först att du har angett rätt kortnummer och att utgångsdatum och CVV-kod stämmer överens med uppgifterna på baksidan av ditt kreditkort.
  2. Du måste också veta att minimibeloppet för kreditkortsbetalningar är 2 euro.
  3. Vi använder oss av externa tjänsteleverantörer, så kallade kreditkortsbetalningsprocessorer. Dessa processorer kommer ibland att avvisa ett kreditkort utifrån sin riskbedömning. Det är också möjligt att ditt land eller din bank har svartlistats av processorn på grund av tidigare bedrägeriförsök.
  4. Vi gör vårt bästa för att välja kreditkortsprocessorer som har en hög godkännandegrad. Men vi kan inte garantera att alla kort kommer att godkännas.
  5. Det finns flera alternativ för kreditkortsbetalning på vår webbplats, så om det första alternativet inte fungerar för dig kan du prova något av de andra.
  6. Om inget av kreditkortsalternativen fungerar för dig, prova en alternativ metod som kryptobetalning.
  7. Här är några av de vanligaste orsakerna till varför din kortbetalning kan ha avvisats:
  8. Du använde ett kort som inte är ett Visa eller Mastercard.
  9. Du är inloggad från ett annat land än det land där kortet utfärdades. Du kan komma till rätta med detta genom att använda en VPN (Virtual Private Network). En VPN kan “simulera” en IP-adress från ett annat land. Webbläsaren Opera har en inbyggd, kostnadsfri VPN.
  10. Det land där ditt kort utfärdades har svartlistats av betalningsförmedlaren.
  11. Om inget av ovanstående hjälper finns alltid alternativet Bitcoin, som fungerar för nästan alla våra kunder. Kunder från vissa länder som Iran kan fortfarande behöva använda en VPN för att använda kryptometoden.
  12. Överväg att skapa en Bitcoin-plånbok, den kan vara användbar för många andra ändamål också.